Staanlamp

Belangrijke merken

Staanlamp

Elegant en functioneel

Een huis met enkel saaie, normale verlichting zou maar een saaie en stijlloze bedoening zijn. Daarom ziet men in vele woningen staanlampen: Een staanlamp zorgt namelijk voor meer sfeer in een kamer.

Naast het brengen van extra sfeer heeft een staanlamp ook extra functionaliteit. Allereerst kan de lamp eenvoudig verplaatst worden, wat van standaard belichting in de kamer niet altijd het geval is. Een staanlamp dient ook geen extra oppervlak te hebben om op te staan, zoals een kast of rek. De lamp kan overal in de kamer geplaatst worden.

Daarnaast kunnen de meeste staanlampen ook gericht worden. De staanlamp kan zo aangepast worden dat de lichtstraal een bepaalde richting op schijnt, wat handig is bij bijvoorbeeld het lezen.

Een staanlamp past in iedere woning, omdat er nu eenmaal zoveel varianten te verkrijgen zijn. Hebt u een moderne woning? U vindt zonder problemen de perfecte moderne staanlamp. Hetzelfde geldt voor de meer traditionelere inrichtingen. Staanlampen zijn er in iedere stijl.