Koffiepad machine

Belangrijke merken

Koffiepad machine

Nieuwe manier van koffie zetten?

De laatste jaren zijn de koffiepads meer en meer opgekomen, zodanig dat ze niet meer weg te denken zijn uit het huishouden. Maar waarom is dit nu juist?

Voor de koffiepad machines werd er vooral met koffiezet machines gewerkt die koffie bereiden aan de hand van gemalen koffie. En, als het ietsje meer mocht zijn, door middel van door de machine gemalen koffiebonen. Deze machines worden nog steeds gebruikt, maar toch worden deze in het huishouden verdringt door de koffiepad machine. Dit omdat dit electrotoestel verscheidene voordelen biedt.

De voordelen van een koffiepad machine

Allereerst het grootste voordeel: De snelheid van het koffiezetten. Terwijl men met een meer traditioneel model vele minuten moest wachten tot de koffie klaar is, is deze nu gezet in enkele luttele seconden. De koffiepad machine zorgt voor een kopje koffie van hoge kwaliteit aan grote snelheid. Perfect dus om 's ochtens enkele minuten langer te blijven liggen.

Ten tweede is er geen geknoei meer met gemalen koffie of koffiebonen. De pads laten geen afval achter, terwijl dit wel het geval is met andere koffiezet machines.

Een veel gehoord nadeel van koffiepadmachines is de prijs. De machines zijn nog altijd een heel stuk duurder dan een standaard koffiezet. Verder is de smaak niet 100% hetzelfde, maar zoveel verschilt die niet.